0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Schoonloopmatten zijn ideaal wanneer u de entree van uw onderneming mooi schoon wilt houden. Op de eerste plaats kunnen de schoonloopmatten binnen slechts enkele stappen al meer dan de helft van het vuil onder de schoenen weghalen. Dit betekent dat dit vuil niet terecht kan komen op de gedweilde vloer. Daarnaast is het zo dat schoonloopmatten een hoog absorptievermogen hebben. De schoenen worden dus niet alleen schoon gelopen op deze matten, maar worden ook effectief droog gelopen. Uiteraard zijn er schoonloopmatten beschikbaar in meerdere afmetingen en meerdere kleuren. Zo zorgt u er makkelijk voor dat de matten goed passen bij de sfeer en uitstraling van uw onderneming.

Producten per pagina: 203248
« 12
« 12

Diverse schoonloopmatten in het assortiment

Wanneer u interesse heeft in schoonloopmatten, dan bent u van harte welkom bij Wola. Wij hebben diverse interessante modellen in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld de populaire Coral Classic. Uiteraard kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit en de uitstekende werking van alle schoonloopmatten die u in ons online assortiment aantreft. Deze hoogwaardige matten worden met een ruime fabrieksgarantie geleverd. Uiteraard kunt u bij alle specifieke schoonloopmatten meer informatie vinden.

Wilt u meer informatie?
U kunt de schoonloopmatten direct online bestellen. Wij leveren uit voorraad en bezorgen op het gewenste adres. Vanzelfsprekend kunt u zich ook door ons laten adviseren voor de aanschaf van schoonloopmatten. U kunt hiervoor gebruik maken van het online contactformulier. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 050 - 312 96 85. Wij staan u graag te woord. Uiteraard adviseren wij u ook over de andere producten in ons veelzijdige assortiment.

 

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2023. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer