Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Op kantoren, scholen, ziekenhuizen, treinen, openbare ruimtes etc. wordt er regelmatig gebruik gemaakt van het sanitair. Door het veelvuldig gebruik ervan worden de sanitaire ruimtes natuurlijk snel vies. Veelvuldige reiniging is hier essentiëel. Het gebruik van goede sanitairreinigers zorgt ervoor dat u snel en efficiënt de ruimtes kunt schoonmaken, en dat er een frisse geur in uw toiletruimte is. De sanitair reinigers die u in ons assortiment vindt maken niet alleen grondig schoon, ook bacteriën worden gedood zodat er geen risico bestaat op verspreiding van ziektes. Dit is met name belangrijk in ruimtes waar veel verschillende mensen gebruik maken van de sanitaire voorzieningen.

Producten per pagina: 203248
« 12
Actie!
Badkamer-pakket
€ 51,57
€ 41,45
 • Bestel nu
 • Into WC
  € 10,00
 • Bestel nu
 • « 12

  Goede sanitair reinigers kopen doet u snel en eenvoudig online

  Wilt u zich verzekeren van goede sanitairreinigers? Dan kunt u nu direct in onze webshop sanitairreinigers kopen. Dit zijn middelen die krachtig reinigen maar desondanks mild zijn voor het milieu. Zo weet u zeker dat uw toiletgroepen en wastafels altijd smetteloos schoon zijn na reiniging. Ook uw schoonmaakpersoneel zal graag werken met onze middelen omdat ze het werk aanzienlijk gemakkelijker maken. Zij kunnen met een voldaan gevoel op hun werk terugkijken als hun dienst erop zit.

  Bestel de beste sanitair reinigers nu direct online

  Wola maakt het u gemakkelijk.  U kunt alles wat u nodig heeft voor goede en snelle reiniging van uw sanitair direct online bestellen in onze webshop. Heeft u vragen over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt een bericht sturen naar ons mailadres sales@wola.nl. Daarnaast kunt u telefonisch contact met ons opnemen, ons telefoonnummer is 050 – 31 29 685.

  Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer

  © Wola BV, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.