0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Als u met de auto op pad gaat is het belangrijk dat u altijd  goed zicht op de weg heeft. Soms kan het gebeuren dat door een passerende auto uw ruiten ineens flink vies zijn. Of het gaat regenen en er komt allerlei vuil en stof uit de lucht mee waarna uw ruiten wel matglas lijken. Dan is het natuurlijk niet veilig om nog verder te rijden zonder eerst de ruiten goed schoon te maken. Met ruitensproeiervloeistof kunt u dit tijdens het rijden doen. U drukt simpelweg op de knop van de sproeier en er wordt schoonmaakmiddel op de ruit gespoten. Dit kunt u vervolgens uitsmeren en weg poetsen met de ruitenwissers. Zo worden uw ruiten direct weer schoon.

Producten per pagina: 203248
Najaarsactie
Najaarsactie
Ruitenontdooier
€ 18,00
€ 12,00
 • Bestel nu
 • Najaarsactie
  Najaarsactie
  Wola Ruitensproeiervloeistof
  € 37,80
  € 28,35
 • Bestel nu
 • Ruitensproeiervloeistof is beter dan water

  U kunt in het reservoir van de ruitensproeier natuurlijk ook gewoon water doen. Maar dit heeft een aantal nadelen. Het belangrijkste daarvan is dat het kan bevriezen. Dit zal uw reservoir, dat van kunststof is gemaakt, kunnen beschadigen doordat water in bevroren toestand uitzet. Ruitensproeiervloeistof van Wola bevriest pas bij een temperatuur lager dan min 20 graden. Dus ook in de winter als het vriest kunt u de ruiten gewoon schoonmaken met deze vloeistof. Bovendien heeft de vloeistof een betere reinigingskracht dan alleen water.

  Wola biedt een breed assortiment schoonmaakartikelen zowel voor professioneel als voor thuisgebruik. U vindt dit uitgebreide assortiment in onze webshop. Heeft u vragen over onze producten? Belt u ons gerust op telefoonnummer  050 – 312 96 85. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. \

  Vraag een schoonmaakmachine demo aan

  © Wola BV, 2023. Ontwikkeld door Custom Website

  Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer