Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Voor het gebruik van handzeep en handdesinfectiemiddel biedt Wola u een ruime keuze uit zeepdispensers in allerlei vormen, kleuren en maten van kunststof of RVS. Het voordeel van het gebruik van een goede kwaliteit zeepdispenser is dat u de mogelijkheid biedt aan uw gasten of medewerkers om de handen te wassen op een nette en hygiënische manier. in sommige gevallen kan dit zelfs een vereiste zijn zoals in de horeca, de foodindustrie, de zorg en de paramedische wereld. Door het gebruik van een zeepdispenser bent u verzekerd van de juiste dosering en een langdurig gebruik voordat u de zeepdispenser weer hoeft te vullen, zeker met een foamzeepdispenser met een grote vulling. 

LET OP: Op veel Touch free dispensers zit door de grote vraag een lange levertijd, de Zeepdispenser Mediclinics Touchfree is wel snel leverbaar. Voor Deb, Gojo en Purell dispensers en vullingen geldt dat ze door de fabrikant momenteel nog niet geleverd worden.

De meeste andere zeepdispensers zijn weer gewoon uit voorraad leverbaar. Voor enkele modellen moet u op dit moment helaas nog wel rekening houden met langere levertijden. 

Producten per pagina: 203248
« 1234
« 1234

Voor elk product de juiste zeepdispenser

Wij leveren zeepdispensers voor handzepen, foamzepen en handdesinfectiemiddelen waaronder de Nexa Compact Zeepdispenser. Sommige dispensers zijn verkrijgbaar in normale en no touch uitvoeringen zoals de Gojo No Touch Foamzeepdispenser. En natuurlijk heeft u bij Wola ook een ruime keuze uit Ecolabel handzepen. Nieuw in ons assortiment is de douchegel dispenser Quartz in zilver, wit en zwart. Onze tip: Plaats uw zeepdispenser altijd boven de wasbak om druppen van natte handen en knoeien op uw vloer te voorkomen. Bestel hier nu uw zeepdispenser met bijpassende handzeep of bel ons voor advies. 

© Wola BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.