Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

HERROEPINGSRECHT

 

14 dagen bedenktijd

Als consument heeft u binnen de Europese en Nederlandse wetgeving recht op een zogenoemde afkoelingsperiode (herroepingsrecht) wanneer u een product via een webshop aankoopt. Binnen deze periode heeft u de mogelijkheid om het product kort te testen, zoals u in een fysieke winkel zou kunnen doen bij een aankoop. Mocht het product u dan niet bevallen, dan heeft u 14 dagen de tijd de bestelling alsnog te annuleren.
Het herroepingsrecht is er om consumenten te beschermen voor miskopen, natuurlijk moet er wel aan enkele voorwaarden worden voldaan om aanspraak te kunnen maken op het herroepingsrecht.

  • Het product dient aan ons te worden geretourneerd, meld deze voor een goede afhandeling aan via het retourformulier.
  • Het product dient privé te zijn aangeschaft. Indien de factuur op een zakelijke naam staat en er dus geen sprake is van een consumentenkoop, vervalt het herroepingsrecht.
  • Het product mag niet uitgebreid gebruikt zijn, enkel kort getest om te zien of deze u bevalt.
  • Er mag geen zichtbare schade of duidelijke tekenen van gebruik op het product te vinden zijn.
  • Het product met alle onderdelen en accessoires die erbij horen, dient in dezelfde staat te worden geretourneerd zoals deze naar u was verstuurd.

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor uw rekening. Wij raden dan ook aan om alle retourzendingen als pakketpost te versturen zodat u altijd uw zending kunt blijven volgen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen nadat de retourzending is ontvangen het aankoopbedrag exclusief de kosten voor de heenzending aan u crediteren.

Wees ervan bewust dat het herroepingsrecht niet van toepassing is voor zakelijke klanten van Wola b.v..

Uitzonderingen op het herroepingsrecht

Hieronder enkele specifieke gevallen, waarbij u geen gebruik kunt maken van het herroepingsrecht:

  • Producten die persoonlijk van aard zijn (zoals systemen die gemaakt / geassembleerd zijn naar uw eigen persoonlijke specificaties of speciaal besteld zijn).
  • Geopende, geïnstalleerde producten.
  • Producten welke om hygiënische redenen niet retour kunnen worden genomen (zoals handschoenen enz.)
© Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.