0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wola Historie

Al 90 jaar een begrip voor schoonmaken

Wola  bestaat al sinds 1933 en is in de loop van de tijd uitgegroeid tot totaalleverancier op het gebied van professionele hygiëne voor het MKB.

Van oorsprong werden er vanuit Groningen vooral was- en reinigingsmiddelen verkocht die zelf in Groningen waren geproduceerd. Veel van onze klanten zaten toen nog in het agrarisch segment.

Eigen magazijn en vertegenwoordigers

Toen Wola verder groeide naar een landelijk dekkende verkooporganisatie,  werd de verkoop en distributie uitgevoerd door regiovertegenwoordigers. Zij hadden een eigen magazijn en verkochten het steeds maar groeiende assortiment  vanuit een bestelbus bij onze klanten op locatie.

Door wettelijke regelgeving en een wereld die steeds meer veranderd zijn we in 2002 gaan leveren vanuit ons centraal magazijn met onze partner Koopman/Transmission. Hierdoor konden onze adviseurs zich volledig gaan richten op het oplossen van uw problemen. Ook werden we in staat gesteld om een bestelling binnen 2 a 3 werkdagen uit te leveren, en indien nodig zelfs de volgende dag.

Belangrijke toeleverancier voor heel Nederland

Na de verkoop in 2006 van onze agrarische divisie konden we ons nog meer gaan richten op het uitbreiden van ons assortiment en het verbeteren van onze organisatie. Zo hebben we de rayons herverdeeld en zijn we begonnen met onze eerste webwinkel. Ook hebben we een vakbekwame verkoop binnendienst opgericht die onze klanten ook actief beheren en oplossingsgericht adviseren.

Vanaf dat moment heeft Wola ook veel tijd, geld en energie geïnvesteerd in het ontwikkelen van kennis en specialisatie. Dit om u beter te kunnen helpen uw problemen op te lossen, of efficiënter tegen lagere kosten uw doelen te realiseren. Daardoor hebben wij ons ontwikkeld van leverancier tot partner voor uw organisatie. Verder hebben we ons gefocust op meer kennis van de markt en bepaalde doelgroepen, om  zo voor onze klanten van extra toegevoegde waarde te kunnen zijn. Hiervoor hebben we de samenwerking met een aantal internationale en zeer deskundige partners, zoals Ecolab, Wecovi, Kersia, Karcher en Cleanfix  verder uitgebreid. In 2020 zijn we alweer 10 jaar TopSupplier van HISWA-RECRON

In 2022 hebben we alweer onze derde nieuwe website met shop gebouwd.

En door een goede mix van onderstaande punten is Wola helemaal klaar voor de toekomst!

 

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer