Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wij bieden u de beste oplossingen, vanuit ons assortiment met diverse producten op het gebied van insectenbestrijding. Hier kunt u onder meer elektrische en biologische insectenvallen vinden. Heeft u last van andere insecten of bent u op zoek naar producten voor plaagdierbestrijding? Neem dan contact met ons op om te bespreken of we hiervoor een goed product voor u kunnen meebestellen op 050-3129685.

Ongedierte is erg hinderlijk, zeker wanneer er een ware plaag ontstaat. Daarnaast zijn er natuurlijk meerdere branches waarin ongedierte gewoonweg tegen de strenge hygiëneregels en –wetten indruisen. Denk bijvoorbeeld aan ondernemingen die met HACCP te maken hebben. Hoe het ook zij, wanneer u last heeft van ongedierte, dan wilt u hier iets aan doen.

80 jaar ervaring

Wij hebben meer dan tachtig jaar ervaring als betrouwbare partner in hygiene. Wanneer we het hebben over hygiëne, dan horen insecten hierin niet betrokken te worden. Als u wel last heeft van ongedierte, dan moet dit probleem zo spoedig mogelijk verholpen worden. Wij bieden u dan ook de beste oplossingen en wij leveren onze producten binnen 48 uur. U hoeft dan nooit onnodig lang overlast te ondervinden van het ongedierte, maar kunt direct aan de slag om de overlast tegen te gaan.

© Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.