Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

U kunt diverse modellen en uitvoeringen van stofzuigers vinden in ons aanbod, van verschillende merken. Wij kunnen u vooral de Cleanfix S07 Plus stofzuiger aanraden, maar ook de diverse uitvoeringen van de Cleanfix S10 stofzuiger zijn uitstekende opties.

Producten per pagina: 203248
Najaarsactie
Najaarsactie
Cleanfix Stofzuiger S07 Plus
€ 212,00
€ 179,00
 • Bestel nu
 • Najaarsactie
  Najaarsactie
  Cleanfix Stofzuiger S10 Plus+
  € 279,00
  € 245,00
 • Bestel nu
 • Op de goede werking van een stofzuiger moet u altijd kunnen rekenen. Een stofzuiger moet alle vuiltjes en stofjes van de vloer verwijderen, en niet slechts verplaatsen. Wij staan garant voor de betrouwbare werking van de stofzuigers die wij u tegen een nette prijs aanbieden.

  Bezorging binnen 48 uur

  Wij bezorgen onze bestellingen op duurzame wijze, doordat wij ook aandacht besteden aan de vriendelijkheid van ons vervoer. Wij zijn uw duurzame partner in hygiëne, en houden hier ook rekening mee wanneer het gaat om het vervoeren van de orders. Wij leveren al onze producten, waaronder ook de stofzuigers, uit eigen voorraad en kunnen u hiermee een levering binnen 48 uur garanderen. Wanneer wij onverhoopt niet uit eigen voorraad kunnen leveren, dan nemen wij hierover contact met u op.

  © Wola BV, 2019. Ontwikkeld door Custom Website.