Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Met schoonmaakmiddelen uit de Ecolab Maxx2 lijn bent u verzekerd van hoge kwaliteit schoonmaakmiddelen voor een goede prijs. Ecolab producten zijn vooral bestemd voor de wat grotere oppervlakken die schoongemaakt moeten worden, zoals bijvoorbeeld scholen of zorginstellingen. De schoonmaaklijn bevat een groot aantal producten die gericht zijn op interieurreiniging. Zo haalt u met Maxx Brial2 een ideale vloerreiniger in huis, terwijl Maxx Windus2 juist gericht is op het schoonmaken van ramen. Door ‘Maxx2’ in te typen bij de zoekfunctie kunt u een overzicht krijgen van alle beschikbare producten.

Producten per pagina: 203248

Veilig schoonmaken met Ecolab Maxx 2

Het mooie van Ecolab is dat al haar schoonmaakmiddelen een laag risico inhouden voor degene die ermee werkt. Alle Maxx2 producten van zijn vrij van CLP-gevarensymbolen en tijdens het gebruik is geen persoonlijke bescherming nodig. Op deze manier kan uw personeel op een compleet veilige manier schoonmaken. Betreft het een ruimte waarin veel mensen continue aanwezig zijn, dan is het zelfs zeer aan te raden om schoonmaakmiddelen te gebruiken, zoals Ecolab Maxx2, waarin geen stoffen zijn verwerkt die mogelijk schadelijk kunnen zijn.

Over Wola

Wola is al meer dan 85 jaar actief in de verkoop van schoonmaakartikelen aan een breed assortiment van bedrijven, organisaties en instellingen. Daarnaast bieden wij advies op maat om uw omgeving zo goed mogelijk schoon te houden. Wola is gevestigd in Groningen, maar wij bezorgen onze producten door heel Nederland. Vanaf € 99,- doen wij dit gratis. Heeft u vragen? Bel ons dan op 050 312 96 85, of stuur een email naar sales@wola.nl. U kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen.

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer

© Wola BV, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.