0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Vooral in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen of wasserijen verdwijnen er iedere dag weer grote hoeveelheden wasgoed door de wasmachines. Bij professionele wasmachines hoort natuurlijk ook professioneel wasmiddel en daarvoor bent u bij Wola aan het juiste adres. Met de wasmiddelen van Ecolab Aquanomics bent u namelijk verzekert van een echt professioneel wasmiddel dat zelfs de grootste berg wasgoed aankan.

Producten per pagina: 203248

De drie producten van Ecolab Aquanomics

Binnen de Ecolab Aquanomics vind u drie producten. Ten eerste het Aquanomic Solid wasmiddel en gevolgd door de soft wasverzachter en de Solid Oxy. Kiest u voor het Solid wasmiddel, dan maakt u daarmee een slimme keus. Dit professionele wasmiddel is namelijk fosforvrij en bespaart op water energie, doordat u op een lagere stand kunt wassen. Aquanomics Solid Soft is een zeer krachtige wasverachter in vaste vorm. Het bevat duurzame parfums en maakt uw wasgoed superzacht. Tenslotte kunt met Solid Oxy alle vlekken verwijderen. Bij alle middelen van Aquanomics is het belangrijk dat u een doseersysteem heeft. U kunt de producten makkelijk vinden door de naam in te voeren in de zoekfunctie.

Online uw Ecolab Aquanomics producten kopen

Producten die u wilt kopen kunt u makkelijk online aanschaffen. Bij grotere aankopen vanaf 99 euro bezorgt Wola gratis. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor advies op maat en kunt u een afspraak maken met onze hygiëneadviseur. Bel bij interesse naar 050 312 96 85. Daarnaast kun u een email sturen naar sales@wola.nl. Of vul ons contactformulier in om een afspraak te maken.  

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2023. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer