Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Veel instellingen en bedrijven die met veel mensen werken, zullen prima weten dat standaard vaatwastabletten hun limiet hebben. En al helemaal als je als werkt met grotere industriële vaatwasmachines heb je natuurlijk een speciaal soort vaatwasmiddel nodig. Met de vaatwastabletten en afwasmiddelen van Ecolab Apex bent u verzekerd van een topproduct, dat zeer sterk is, maar ook uiterst geconcentreerd. 

Producten per pagina: 203248

Ecolab Apex producten

De Ecolab Apex producten die u via Wola kunt bestellen zijn Apex Rinse, Apex Ultra en Apex Manual Detergent. Om ze te vinden typt u gewoon de naam in bij onze zoekfunctie, rechts bovenaan het scherm. Apex Ultra is het kaliber vaatwastablet dat u nodig heeft voor de echt grote vaat. Één blok staat namelijk gelijk aan 20 tot 25 liter vloeibaar vaatwasmiddel. Apex Rinse is een glansmiddel in blokvorm. Één blok is ongeveer hetzelfde als vijftien liter vloeibaar glansmiddel. Door de blokvorm is er drastisch minder verpakkingsafval, wat het tot een zeer milieuvriendelijk middel maakt. Apex Manual is onze variant op het ‘normale’ vaatwasmiddel, maar dan natuurlijk extra sterk.

Over Wola

Al onze producten zijn online te bestellen. Bij aankopen vanaf 99 euro bezorgen wij deze gratis bij u thuis. Wola is al meer dan 80 jaar actief als partner van vele schoonmaakbedrijven, scholen, bedrijven en organisaties. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor vragen en advies op maat. Belt u daarvoor naar 050 312 96 85. U kunt ook een email sturen naar sales@wola.nl. Tenslotte is er de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen.

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer

© Wola BV, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.