0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Voor het schoonmaken van harde vloeren heeft u een geschikte vloerreiniger en een goed dweilsysteem nodig. Met een dweilemmer en een goed vlakmopsysteem gaat dit het gemakkelijkste en het snelste met als resultaat een mooie schone vloer. U kunt de dweilemmer ook makkelijk meenemen door de wieltjes onder de emmer wanneer het vloeroppervlak groter is. Dit geldt voor een bedrijf, instelling of praktijk maar ook gewoon bij u thuis. En natuurlijk is het van belang dat u de juiste reiniger voor uw vloeroppervlak gebruikt, ook daar kunnen wij u goed bij helpen.

Producten per pagina: 203248

Gemakkelijker werken en sneller klaar met een dweilemmer

De schoonmaker of uzelf kan een vloer beter en ook sneller schoonmaken bij het gebruik van een goede dweilemmer. Door het gebruik van een vuil en een schoon water emmer dweilt u met een schone oplossing met een schonere vloer als resultaat. Wola levert dweilemmers van goede kwaliteit die stabiel zijn en waar een goede pers op zit, zodat u hier beter mee kunt werken. Ook mag u een langere levensduur verwachten waardoor u een duurzame keuze maakt. Bij het gebruik van ons vlakmopsysteem kunt u efficiënter werken en bent u sneller klaar, is er tijd over voor ander werk of zijn de kosten lager. 

Totaalpakket voor al uw schoonmaakbehoeften

Denkt u na over het gebruik van een schrobzuigmachine? Ook die hebben wij voor u.

Wola levert uit voorraad alles voor het schoonmaken in uw bedrijf of instelling. Of het nu gaat om het kantoor, het magazijn, de keuken of productieomgeving of de doucheruimten. U kunt voor al uw schoonmaakmiddelen, werkmaterialen, papier en dispensers of machines bij ons terecht. Bestel nu in onze webshop, wanneer u een afspraak bij u op locatie wilt kunt u ons contactformulier invullen of bellen voor een afspraak met 050-3129685

Ook kunt u zich zelf aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2023. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer