Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Geen enkel huishouden kan inmiddels meer zonder poetsdoeken. Vooral de makkelijke wegwerppoetsdoeken zijn al jaren een hele makkelijke manier om snel een tafel of stoel schoon te maken. Ook bij schoonmaakbedrijven, scholen, bedrijven of zorginstellingen is dit natuurlijk hard nodig, maar dan op een veel grotere schaal. Speciaal daarvoor kunt u bij Wola disposable poetsdoeken kopen van een hoge kwaliteit.

Producten per pagina: 203248
OP = OP
OP = OP
Wegwerp Microvezeldoek gevouwen
€ 68,00
€ 25,00
 • Bestel nu
 • Diverse soorten disposable doeken

  Om een goed overzicht te krijgen op alle mogelijke varianten kunt u het beste de zoekfunctie gebruiken, rechts bovenaan het scherm. Type daar ‘poetsdoek’ in om de beste resultaten te krijgen. De meeste doeken verschillen in doel en materiaal. Zo zijn de Cellulose poetsdoeken goed geschikt voor de metaalindustrie of autopoetsbedrijven. terwijl het mini poetspapier juist weer bedoeld is voor het schoonmaken van de handen na bijvoorbeeld een toiletbezoek. Klik op de diverse producten voor meer informatie of neem contact met ons op.

  Meer over Wola

  Wola is al 80 jaar een vaste waarde in de schoonmaakbranche. We leveren vooral aan instellingen, bedrijven, scholen en organisaties die behoefte hebben aan professionele schoonmaakartikelen voor een goede prijs. Al onze producten zijn online te bestellen en bestellingen vanaf 99 euro bezorgen wij gratis. Verder kiest u met Wola voor een duurzame leverancier. Al onze producten en verpakkingen voldoen aan de hoogste milieueisen en daarnaast hebben wij een groot assortiment aan Eco-producten.  U contact met ons opnemen door te bellen met 050 312 96 85. Daarnaast kunt u ook een email sturen naar sales@wola.nl, of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

  Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer

  © Wola BV, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.