0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Borstel veegmachines

Met een borstel veegmachine kunt u snel en efficiënt ruimtes schoonvegen die met de hand een helse klus zouden zijn. Een borstel veegzuigmachine is een perfect hulpmiddel voor de schoonmaakbranche en reduceert uw schoonmaak tijd aanzienlijk, en optimaliseerd het schoonmaakwerk door de enorme zuigkracht. Weinig vuil zal blijven liggen met een borstel veegmachine van WOLA

Producten per pagina: 203248

Borstel veegmachines in diverse uitvoeringen

Moet u enkele honderden vierkante meters per dag schoonmaken, dan is een wat grotere borstel veegmachine wel raadzaam te gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld de Karcher Veegmachine met een in te stellen zuigkracht en bezems. Een fluisterstille machine die zeer geschikt is voor oppervlakten tot 600 m2. Zoekt u nog iets groters dan zou u eens kunnen denken aan de KS 1100 HDB. Deze machine heeft een opzit en is ook geschikt voor buiten.

WOLA uw adres voor al uw schoonmaakproducten

Borstel veegmachines zijn slechts een greep van ons aanbod. U kunt werkelijk uw volledige schoonmaakbenodigheden bij ons weghalen, en tegen een scherpe prijs. Neem gerust een kijkje in onze shop of bel voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2023. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer