Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Voor alle afvalbakken die u in ons assortiment kunt vinden hebben wij uiteraard ook passende afvalzakken. Diverse soorten vuilniszakken zijn ook beschikbaar in meerdere kleuren. Daarnaast zijn er verschillende merken vertegenwoordigd in het aanbod afvalzakken, waaronder ook het welbekende KOMO. U heeft de keuze uit diverse materialen van de afvalzakken, zoals bijvoorbeeld papier, plastic en biologisch afbreekbaar.

 

Producten per pagina: 203248
« 12
« 12

De afmeting / inhoud van iedere afvalzak is te vinden bij het betreffende product. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren bij het maken van uw keuze.

Betrouwbare kwaliteit

Op een afvalzak moet u kunnen vertrouwen. Het is immers heel vervelend wanneer er vlekken in het tapijt ontstaan doordat een vuilniszak barst of scheurt. Dit wilt u niet meemaken, en wij ook niet. Daarom bieden wij u de garantie dat u altijd kunt vertrouwen op onze afvalzakken. Deze zijn van passende kwaliteit voor het formaat, zodat u zeker kunt zijn dat de inhoud blijft waar het hoort. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor uitstekende afvalbakken en –containers.

© Wola BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.