Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wij kunnen u vaatwaspoeder en vaatwastabletten leveren van uitmuntende kwaliteit. U kunt gebruik maken van de producten van diverse merken, ook Ecolabel. U kunt ook zeker met een gerust hart kiezen voor ons eigen huismerk Wola Vaatwastabletten. Wij bieden diverse grootverpakkingen, waaronder de tien kilo verpakking Vatex vaatwaspoeder voor alle soorten vaatwassers.

Producten per pagina: 203248
Voorjaarsactie
Voorjaarsactie
Vatex -10-
€ 30,33
€ 27,30
  • Bestel nu
  • Voorjaarsactie
    Wola Vaatwastabletten
    € 25,63
  • Bestel nu
  • Ons huismerk is effectief, betrouwbaar en betaalbaar. Wij staan dan ook voor de uitstekende werking van deze vaatwastabletten.

    Snelle levering

    Wij leveren al onze producten vanuit onze eigen ruime voorraad, zowel onze huismerkproducten als de producten van andere merken die wij u aanbieden. Doordat wij een eigen voorraad kunnen aanspreken, kunnen wij u een snelle levering bieden. Wij leveren door heel Nederland, inclusief op de Waddeneilanden, binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling. Uiteraard kunt u uw order bij ons veilig betalen middels iDEAL. Bestaande klanten hebben bij ons ook de optie tot kopen op rekening. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft.

    © Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.