Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wij bieden u meerdere modellen hotelwagens, met bijvoorbeeld één of twee waszakken. Om op deze manier schoon en vuil beddengoed en handdoeken in 1 keer te kunnen vervoeren. Daarnaast bieden de hotelwagens uiteraard voldoende ruimte voor het makkelijk meenemen van alle benodigde schoonmaakmiddelen en –benodigdheden. Voor gebruik in de hotellerie, recreatieparken en groepsaccomodaties en natuurlijk in zorginstellingen.

Producten per pagina: 203248

In een hotel moet de schoonmaakploeg altijd alles bij de hand hebben. Wanneer dit niet het geval is, dan is het risico groot dat niet alle kamers en openbare ruimten op schema schoongemaakt zijn. Dit kan zorgen voor irritatie bij de gasten. Met de praktische hotelwagens kan dit natuurlijk worden voorkomen.

Hoogstaande hotelwagens

Hotelwagens moeten betrouwbaar zijn, in iedere situatie. Wij zorgen hiervoor door voortdurend garant te staan voor de uitstekende kwaliteit en de optimale stabiliteit van al onze hotelwagens. Uiteraard kunt u de hotelwagens volledig naar eigen inzicht inrichten, zoals het voor u praktisch is. Indien gewenst kunnen wij u hierin adviseren. Door heel Nederland zijn Wola adviseurs te vinden die graag met u mee denken over de juiste oplossingen. Hierbij wordt de focus altijd op uw behoeften gelegd.

© Wola BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.