Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Clean 'n Easy is speciaal ontwikkeld om in de zorgsector efficient, makkelijk en snel te kunnen reinigen en desinfecteren. Het systeem is bedoeld voor tussentijds gebruik naast de dagelijkse schoonmaak. Het gebruik van deze geimpregneerde doeken uit afsluitbare dispenseremmers leidt tot lagere kosten en voorkomt kruisbesmettingen. Clean 'n Easy draagt daarom bij aan betere hygiëne. Het Clean ’n Easy systeem is veelzijdig, met onder meer wandhouders voor één emmer, wandhouder voor twee emmers, diverse dispenseremmers met hygiënische reinigingsdoeken en verschillende praktische navulverpakkingen. Voor het tussentijds reinigen en desinfecteren. Het wordt veel gebruikt in ziekenhuizen, verpleeghuizen, praktijken en de ambulancezorg. Maar is natuurlijk ook zeer goed toepasbaar op scholen, de kinderopvang, in de sportschool, in de horeca en recreatie en overal waar effectief tussentijds schoongemaakt en of gedesinfecteerd moet worden. Met een Clean ’n Easy systeem houdt u de hele omgeving gemakkelijk hygiënisch schoon!

Producten per pagina: 203248
OP = OP
OP = OP
Wegwerp Microvezeldoek gevouwen
€ 68,00
€ 25,00
  • Bestel nu
  • Voor een praktisch en hoogwaardig Clean ’n Easy systeem bent u bij Wola natuurlijk van harte welkom. Wij staan volledig achter de hoge kwaliteit van de systemen en oplossingen van Clean ’n Easy.

    Gebruiksgemak

    Gebruiksvriendelijkheid en gebruiksgemak zijn toch wel belangrijke factoren om rekening mee te houden wanneer het gaat om schoonmaakproducten. De Clean ’n Easy producten leveren u gegarandeerd de beste kenmerken, zodat u snel en effectief te werk kunt gaan. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar natuurlijk ook de nodige energie. Dit geldt niet alleen voor onze artikelen van Clean ’n Easy, maar voor alle producten binnen ons assortiment. Wij bieden u het beste, zodat u het beste uit uzelf kunt halen.

    Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer

    © Wola BV, 2022. Ontwikkeld door Custom Website.