Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wij hebben uiteraard passende afvalzakken voor bijna alle formaten afvalbakken. Enkele maten vuilniszakken zijn ook beschikbaar in meerdere kleuren. Daarnaast leveren wij afvalzakken van meerdere fabrikanten, waaronder ook de welbekende KOMO zakken. U heeft de keuze uit afvalzakken gemaakt van meerdere soorten materialen, zoals bijvoorbeeld van papier, plastic en biologisch afbreekbare zakken gemaakt van zetmeel. De plastic PE zakken zijn verkrijgbaar in meerdere diktes en van HDPE, LDPE of MDPE kwaliteit.  Van Europese gerecyclede grondstoffen of indien nodig van origineel granulaat. Bent U op zoek naar 1 of meerdere pallets afvalzakken, neem dan vanwege de sterk wisselende grondstofprijzen contact met ons op voor uw huidige individuele aanbod. Indien gewenst kan deze partij vuilniszakken ook van uw eigen logo of tekst worden voorzien. 

Producten per pagina: 203248
« 12
« 12

De dikte en de afmeting of de inhoud van iedere afvalzak is te vinden bij het betreffende product. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren bij het maken van uw keuze.

Betrouwbare kwaliteit

Op een afvalzak moet u kunnen vertrouwen. Het is immers heel vervelend wanneer er vlekken in het tapijt ontstaan doordat een vuilniszak barst of scheurt. Dit wilt u niet meemaken, en wij ook niet. Daarom bieden wij u de garantie dat u altijd kunt vertrouwen op onze afvalzakken. Deze zijn van passende kwaliteit voor het formaat, zodat u zeker kunt zijn dat de inhoud blijft waar het hoort. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor uitstekende afvalbakken en vuilcontainers.

© Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.