Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Welkom op onze vernieuwde nieuwspagina

Waarom deze verandering?

Sinds 1933, dat staat in ons logo en wij zijn er ook oprecht trots op om met zijn allen werkzaam te zijn binnen een bedrijf dat al meer dan 85 jaar bestaat. In de loop van de jaren is er zowel in Nederland als binnen Wola een heleboel veranderd. Wij proberen goed naar de wensen van onze klanten te luisteren en ons doel is onze klanten altijd een oplossing op maat op het gebied van schoonmaken te kunnen bieden. Onze medewerkers zijn ook allemaal al langere tijd werkzaam bij Wola. Daarom is er bij ons veel kennis over schoonmaakmiddelen, papier en dispensers, machines en schoonmaakmaterialen. Op deze vernieuwde nieuwspagina willen wij u toegang tot deze kennis en informatie geven die wij in al deze jaren hebben opgebouwd. Kijk hier elke maand voor het laatste nieuws zodat u altijd op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen over schoonmaken.

 

Nieuws

Er is altijd wel nieuws over onderwerpen die betrekking hebben op het professioneel schoonmaken. 

Ook zijn er soms actuele onderwerpen die invloed kunnen hebben op de keuzes die u hierin kunt maken, bij Wola kunt u altijd terecht voor de beste oplossing. Uit alle ontwikkelingen op het gebied van facilitaire zaken en schoonmaken zullen we proberen de meest interessante te filteren. Zodat u hier uw voordeel mee kunt doen in uw bedrijf, recreatieonderneming, praktijk, instelling, school of  food of horecabedrijf.

 

Producten

Verder zijn er natuurlijk voortdurend nieuwe producten en ontwikkelingen op het gebied van schoonmaken. Zo zijn er natuurlijk nieuwe schoonmaakmiddelen waar u een probleem mee kunt oplossen. Er komen voortdurend andere schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen op de markt waarmee u een duurzamere keuze kunt maken. Of waardoor u kunt besparen op kosten van arbeid of onderhoud. En wat dacht u van materialen die langer meegaan door het gebruik van het juiste schoonmaakmiddel of onderhoudsmiddel? Dat is dan ook weer de meest duurzame keuze.

Het is ook belangrijk vanuit ergonomische redenen om goed op de hoogte te blijven van de inzet van goede schoonmaakmaterialen en reinigingsmachines. Het vinden van goed personeel is al moeilijk genoeg in 2019, wij kunnen u helpen om klachten en ziekte door verkeerde belasting van uw medewerkers te voorkomen.

 

Heeft u een vraag?

Zoekt u een oplossing voor een probleem om iets schoon te kunnen maken? Of bijvoorbeeld om kalk, vettige aanslag of groene aanslag te verwijderen. U kunt ons altijd bellen of mailen met uw vraag.

U kunt ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Natuurlijk zullen wij dan contact met u opnemen om een advies op maat te kunnen geven, maar misschien dat we met de oplossing van uw probleem dan ook anderen kunnen helpen. In dat geval kunnen we uw vraag over het schoonmaken en de oplossing hiervoor op de Wola nieuwspagina behandelen zodat we met onze kennis ook andere bezoekers van onze webshop met onze kennis over schoonmaken kunnen helpen.

 

Heeft u een leuk berichtje voor ons?

Wij helpen u graag met goed advies, en de juiste schoonmaakmiddelen, papier en dispensers, machines en schoonmaakmaterialen om uw pand of bedrijf goed te kunnen schoonmaken.

Heeft u nu een leuke reactie over het behaalde resultaat, een foto van het resultaat of iets anders wat u met ons wilt delen mail ons dan op sales@wola.nl, bel ons op 050-3129685 of deel uw berichtje met ons op facebook. Zo kunnen we daarmee ook andere mensen helpen om zo goed en eenvoudig mogelijk te kunnen schoonmaken met het beste resultaat.

 

Advies op locatie

In onze webshop kunt u alles vinden voor het wassen, vaatwassen en schoonmaken.

Zoekt u iets anders of heeft u vragen bel ons op 050-3129685 of vul ons contactformulier in.

Indien gewenst kunt u ook contact met ons opnemen voor een afspraak met onze hygiëneadviseur voor advies op maat bij u op locatie.

Het Wola team
Meer nieuws


02 Jan 2020
Uitbesteden of beter zelf schoonmaken?

06 Nov 2019
Hoe een toilet geld op kan leveren

10 Oct 2019
Een schone was heeft invloed op uw gezondheid

04 Sep 2019
U verwacht toch ook dat het schoon is?

08 Aug 2019
Last van vliegen en wespen?

04 Jul 2019
Het Kon Minder

29 May 2019
Schone handen, vanzelfsprekend toch?

01 May 2019
Hoe zinvol is het gebruik van bacteriën en enzymen bij het schoonmaken?

03 Apr 2019
Welkom op de Promotiedagen Drenthe

08 Mar 2019
Welkom op onze vernieuwde nieuwspagina© Wola BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.