Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Welkom op de Promotiedagen Drenthe

Bent u ook benieuwd naar de Promotiedagen nieuwe stijl?

Kom dan op dinsdag 16 april 2019 naar de Promotiedagen Drenthe in theater De Nieuwe Kolk in Assen. De Promotiedagen hebben dit jaar een geheel nieuwe opzet. Om te beginnen is het een 1-daags evenement geworden, en het vindt plaats op een mooie locatie in het centrum van Assen. Namelijk het in 2012 nieuw gebouwde theater De Nieuwe Kolk waar u terecht kan voor films, theatervoorstellingen, boeken en media en evenementen zoals deze Promotiedagen.

Nieuwe sfeervolle opzet

Wij zijn in ieder geval enthousiast over dit nieuwe concept, en Wola is niet de enige. De netwerkvloer is een maand voor aanvang van de Promotiedagen namelijk al geheel uitverkocht. Dus reserveer de datum van 16 april vast in uw agenda en kom eens kijken wat u van deze nieuwe opzet vindt. Wij ontvangen u graag bij standnummer 43 op het souterrain om uw bevindingen te horen. En natuurlijk om met elkaar in contact te komen, misschien kan Wola u ook helpen met onze kennis en ons complete assortiment op het gebied van schoonmaken. Meer hierover vindt u op www.wola.nl

Wat kunt u nog meer verwachten

Net als de Promotiedagen in Groningen is dit evenement bedoeld om met elkaar in contact te komen. Op deze manier kunt u de eerste contacten leggen die u kunnen helpen met uw vraagstukken, en natuurlijk uw professionele netwerk verder uitbouwen. Ook zijn er diverse presentaties van het Drenthe College, zoals een presentatie over de inzet van techniek in de sector zorg en welzijn. En een presentatie over de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven in de energietransitie. Maar ook is Google op de Promotiedagen Drenthe aanwezig met de digitale academie.

Wola ontmoet u graag op standnummer 43 en we hopen hier samen met alle andere deelnemers en u een geslaagd evenement van te kunnen maken. Mocht er nieuwe en interessante informatie over de Promotiedagen beschikbaar komen zullen wij dit hieronder vermelden. Tot 16 april!

 
Meer nieuws


02 Jan 2020
Uitbesteden of beter zelf schoonmaken?

06 Nov 2019
Hoe een toilet geld op kan leveren

10 Oct 2019
Een schone was heeft invloed op uw gezondheid

04 Sep 2019
U verwacht toch ook dat het schoon is?

08 Aug 2019
Last van vliegen en wespen?

04 Jul 2019
Het Kon Minder

29 May 2019
Schone handen, vanzelfsprekend toch?

01 May 2019
Hoe zinvol is het gebruik van bacteriën en enzymen bij het schoonmaken?

03 Apr 2019
Welkom op de Promotiedagen Drenthe

08 Mar 2019
Welkom op onze vernieuwde nieuwspagina© Wola BV, 2020. Ontwikkeld door Custom Website.