Vragen? Bel ons: 050 - 312 96 85

webshop Wola B.V. 0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Hoe een toilet geld op kan leveren

Iedereen vindt het fijn als de WC netjes en fris is

Een nette omgeving geeft een goed, rustgevend en zelfs soms ook een veilig gevoel. Dat geldt voor een werkplek, een bedrijf waar u als klant of bezoeker komt, een horeca- of recreatiebedrijf en ook voor een openbare ruimte. Dit begint al bij het buitenterrein, de entree en bezoekersruimte en zeker ook voor het toilet. Neem als voorbeeld de toiletten van een ziekenhuis, station of luchthaven. Zowel voor werknemers als bezoekers is het aangenaam als de toiletten netjes, schoon en fris zijn. En de ervaring leert dat gebruikers ook anders omgaan met een nette toiletgroep, dan als het al een rommel is.

 

Terugkerende gasten en goede reviews leveren omzet op

Vaak wordt er in de schoonmaak teveel naar de kosten gekeken en niet naar het resultaat. Goed schoonmaken is noodzakelijk, en kan ook een essentiële bijdrage vormen aan de resultaten. In een horeca- of recreatiebedrijf, theater, sauna, sportcentrum, jachthaven of winkelcentrum, overal  zijn goede, schone en fris ruikende sanitaire voorzieningen een onderdeel van de totale beleving van de klant. En tevreden gasten komen graag bij u terug, maar dragen ook bij aan meer omzet door mond op mond reclame en positieve reviews. Verder is er uit diverse onderzoeken gebleken dat een goede en schone toiletvoorziening leidt tot tevredener werknemers die mede daardoor productiever zijn. Ook zorgt goede hygiëne op de werkplek voor minder ziekteverzuim als gevolg van griep en verkoudheid waarmee goed schoonmaken in een ander daglicht komt te staan. Het levert u namelijk geld op! Daarnaast is het natuurlijk ook nog een keer zo dat goed schoonmaken en onderhouden bijdragen aan een langere levensduur van materialen, apparaten en machines.

 

Kinderen gaan niet naar het vieze toilet op school

Veel ouders van kinderen weten dit al. Uit diverse andere onderzoeken is gebleken dat kinderen op scholen de toiletten vaak vermijden, omdat ze helaas vaak te vies zijn en in veel gevallen ook stinken. En ook onder volwassenen en werknemers komt het helaas te vaak voor dat mensen toiletten vermijden onderweg of in een gebouw. De Maag Lever Darm Stichting geeft juist als advies dat er voldoende toiletten beschikbaar moeten zijn, zodat iemand naar het toilet kan gaan op het moment dat de behoefte er is. Voor een goede gezondheid is het dan natuurlijk van belang dat deze ook schoon zijn om er gebruik van te kunnen maken. Daarbij zijn goede voorzieningen om de handen te kunnen wassen met zeep en drogen met handdoekpapier natuurlijk van groot belang. Helaas hangen er op sommige toiletten nog steeds vieze handdoeken, die vochtig worden en daarmee bacteriegroei plus overdracht van virussen mogelijk maken. Deze zijn al ziekmakend binnen een halve werkdag! De kosten van een schone WC met goede voorzieningen voor handen wassen dragen bij aan een goede en gezonde omgeving en daardoor aan lagere totale kosten. En voor een permanent frisse lucht in uw toilet of sanitair heeft Wola al een luchtverfrissersysteem vanaf 7 eurocent per dag aan werkelijke kosten.

 

Hoe krijg ik nu gemakkelijk een schoon toilet?

Breng eerst een toiletreiniger en ontkalker zoals Wola Sanitair aan onder de rand en verdeel de oplossing door de pot. Deze reinigt en ontkalkt het keramiek echt waardoor de WC langer schoon blijft. Met bleekmiddel bleekt u alleen het vuil en dit is slecht voor het materiaal, uw kleren en het milieu. Sop vervolgens met een sanitairreiniger als Wola Totaal met een goede microvezeldoek, begin met de schone vlakken zoals lichtknop, deurklink kraan en wastafel. Vervolgens deuren en wanden afnemen, en het toilet uitborstelen en doorspoelen met de borstel nog in de pot. Zo blijft deze ook schoon en fris waardoor mensen  de toiletborstel ook willen gebruiken. Tenslotte neemt u de spoelknop, de deksel, de WC bril en de WC zelf af en dweilt u de vloer. Daarnaast kunt u de Wola Totaal ook als spraymiddel gebruiken met een schone klamvochtige  microvezeldoek om contactpunten en de WC te reinigen, ook weer van schoon naar minder schoon. Dit kunt u doen afwisselend met de periodieke reiniging of als tussentijdse reiniging. Snel en gemakkelijk met heel weinig kosten.
Meer nieuws


06 Jan 2021
Handen drogen met papier

15 Oct 2020
Goed ventileren voor zuivere lucht

21 Aug 2020
Beter schoon met microvezel

01 Jul 2020
Zomer, de tijd voor vloeronderhoud

12 May 2020
Reinigen,... of toch desinfecteren

30 Mar 2020
Wat u van Wola mag verwachten tijdens de Coronacrisis

06 Feb 2020
Bijhouden is ....

02 Jan 2020
Uitbesteden of beter zelf schoonmaken?

06 Nov 2019
Hoe een toilet geld op kan leveren

10 Oct 2019
Een schone was heeft invloed op uw gezondheid© Wola BV, 2021. Ontwikkeld door Custom Website.