0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Bacterie-bom: de smartphone


Wanneer heeft u uw smartphone en tablet voor het laatst gereinigd? 
En waarmee? Even afgeveegd met de vaatdoek die al op het aanrecht lag?

Vrijwel niemand staat er echt bij stil maar de smartphone en tablet worden veel gebruikt. Prive, zakelijk, maar ook steeds vaker in de zorg. 
Onderzoek onder personeel in de zorg wijst uit dat de meeste medewerkers minimaal 6x per dag hun handen wassen en desinfecteren, bij 1/3 van de werknemers is dat zelfs meer dan 20x per dag. Ze volgen nauwkeurig de hygiënerichtlijnen, maar voor het reinigen van professioneel gebruikte telefoons en tablets ontbreken de richtlijnen. (peiling door V&VN, de vereniging van verpleegkundigen, bron servicemanagement.nl)

Het regelmatig reinigen van telefoons en tablets is dan ook geen overbodige luxe. Dit kan eenvoudig en doeltreffend met een schone, zachte doek zoals de poleerdoek of microvezeldoek en Alklanet. Spray dan wel de doek in, en niet de telefoon: telefoons kunnen meestal niet tegen teveel vocht.
Af en toe desinfecteren kan met Incides N, de handige wegwerptissues op alcoholbasis of met Sirafan Speed op een poleerdoek.
Meest geadviseerd is om voor en na het gebruik van de telefoon of tablet de handen te desinfecteren met een desinfectiegel als Spirigel Complete.




Meer nieuws




Vraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV, 2024. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer