0

Uw bestellingen

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Weer volop actievoordeel

Bespaar nu op uw inkoop van hygiënepapier en schoonmaakmiddelen

Door gebruik te maken van de aanbiedingen uit de Wola Najaarsactie van 2022. Helaas zijn het dure tijden door de hoge kosten van energie en grondstoffen. Toch kunnen we u nu ook weer helpen om te besparen op de kosten van de inkoop van schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen.
Samen met onze fabrikanten bieden we u weer veel inkoopvoordeel door mooie kortingen, actieprijzen of gratis extra artikelen zoals bijvoorbeeld op onze ruitensproeiervloeistof 3 + 1 gratis. De Wola najaarsactie is geldig van 1 oktober tot en met 30 november 2022.

 

Uitstekende en duurzame schoonmaakmiddelen van Ecolab

Door het gebruik van deze Ecolab schoonmaakmiddelen kiest u voor een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Maar met de biologische sanitairreiniger Kristalin Bio of de Wash ’n Walk
voor diepe reiniging van vette keukenvloeren die hun werking danken aan de optimale werking van bacteriën en enzymen, maakt u ook een duurzame keuze. En dat geldt natuurlijk ook voor de Ecolab Maxx Magic2 allesreiniger, die heeft en een Ecolabel en is ook vrij van gevaarlabels. Op deze reinigingsmiddelen hebben we mooie kortingsacties, net als op de zeer veel gebruikte Alklanet glasreiniger.

Alles voor uw sanitair

En daarmee bedoelen we ook alles. Op alle soorten handdoekpapier, handdoekrollen, poetsrollen en toiletpapier hebben we tijdens de Wola najaarsactie een 5 +1 gratis actie.
Dus profiteer van deze actie en bestel hier snel de soorten hygiënepapier die u nodig heeft. En er zijn mooie acties met gratis Euro Products dispensers voor foamzeep en handdesinfectiemiddelen, toiletbrilreinigers en Euro Green luchtverfrissers.

 

 

Actieprijzen voor schoonmaakmaterialen en nog veel meer

Ook zijn er veel andere artikelen en schoonmaakmaterialen in actie, zoals bijvoorbeeld met kortingen op hygiënische borstels en Forbo Coral schoonloopmatten. Er is een aantrekkelijke introductieactie voor het gebruik van een emmertje geïmpregneerde reinigingsdoeken uit het Wecoline Clean ’n Easy systeem. En nog veel meer zoals 15% korting bij afname van 2 emmertjes Wola Eco vaatwastabletten of een zeer scherpe actieprijs voor de meest verkochte Cleanfix S07 Plus stofzuiger. Dus aarzel niet en maak gebruik van de Wola Najaarsactie om uw werkkast weer aan te vullen voor het najaar.

 

 
Meer nieuws


23 Mar 2022 - Koop nu voordelig inVraag een schoonmaakmachine demo aan

© Wola BV 2022. Ontwikkeld door Custom Website

Deze website gebruikt cookies voor marketing en functionele doeleinden. Lees meer